Voldsdømt popstjerne: Jeg overvejede selvmord

tirsdag d. 19. april 2016 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus

I en ny dokumentar afslører Chris Brown, at han overvejede at begå selvmord, efter at han havde overfaldet sin ekskæreste Rihanna.

Chris Brown overvejede at begå selvmord, efter at han blev dømt for vold mod sin ekskæreste Rihanna.

Chris Brown overvejede at begå selvmord, efter at han blev dømt for vold mod sin ekskæreste Rihanna. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Den amerikanske popstjerne Chris Brown har med flere sange toppet hitlisterne og fået millioner af lyttere verden over til at danse med, når tonerne til numre som “Forever” strømmer ud af højttalerne.

I en ny dokumentar ved navn “Welcome to my Life: The Official Chris Brown Documentary” afslører den 26-årige sanger dog, at hans liv som international popstjerne ikke altid har været en dans på roser.

Skandale-sangstjerne slår til igen: Anholdt efter koncert

“Run It”-sangeren har på sin Twitter-konto postet traileren til den nye dokumentar, hvor han blandt andet fortæller, hvordan han oplevede tiden efter den voldsomt eksponerede retssag i 2009, hvor han blev dømt for at have overfaldet sangstjernen Rihanna, som han på daværende tidspunkt var kærester med.

– Jeg tænkte på at begå selvmord. Jeg hverken sov eller spiste. Det eneste jeg gjorde var at ryge mig skæv, fortæller sangeren i traileren.

Især var det svært for Chris Brown at miste sin status som værende hele USA’s popdarling. Efter at han blev anholdt og senere dømt for vold mod Rihanna, oplevede han nemlig stor modstand fra omverden.

– Jeg gik fra at være på toppen af verden med sange, der lå nummer 1 på hitlisterne til at være offentlighedens fjende nummer 1, fortæller sangfuglen.

Det er endnu uvist hvornår Chris Browns dokumentar får tv-premiere. Danskerne har dog imidlertid mulighed for at opleve sangeren live, når han søndag 5. juni optræder i Forum, København.

Politiet fandt intet våben hos skandaleramt sanger

Se traileren til Chris Browns nye dokumentar her:


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu