Voldsom ulykke: Sussi & Leo aflyser koncerter

søndag d. 10. juli 2016 kl: 10. 31 Af: Elo Christoffersen

Leo kom torsdag galt afsted og kom slemt til skade. Nu aflyser Sussi & Leo flere koncerter.

Duoen Sussi & Leo har aflyst et par koncerter efter Leo torsdag kom ud for en ulykke, skriver nordjyske.dk.

Leo faldt ned fra en stige og brækkede hoften:

– Leo faldt ned fra en stige og landede direkte på hoften. Han er jo ikke en af de mest velpolstrede, så der var ikke noget til at tage fra. Det har så betydet, at han har skullet have skiftet både det øverste af knoglen i lårbenet og hofteskålen, fortæller Sussi til nordjyske.dk.

Operation udskudt

Hun fortæller desuden, at Leo skulle have været opereret, men på grund af færdselsuheld lørdag morgen, er det endnu ikke sket.

I første omgang var Leo noget mat på sit sengeleje på hospitalet, og han har sovet meget efter indlæggelsen, men er i bedring nu, skriver Billed-Bladet søndag.

Travlt musikerpar afslører: Nu prøver vi noget HELT nyt

To koncerter aflyst

Parret, der begge er fyldt 60 år, har aflyst to koncerter. Søndagens koncert ved Ringriderfesten i Sønderborg og mandagens koncert i Pakhuset i Skagen. Dog er Sussi sammen med guitaristen Allan Lassen i dag taget til Ringriderfesten i Sønderborg. Så publikum her får alligevel lidt Sussi & Leo.

Sussi & Leo klar med ny sang

Sussi & Leo har først en koncert igen den 21. juli. Og det giver selvsagt Leo lidt tid til at komme til hægterne igen. Duoen håber ikke, at det bliver nødvendigt at aflyse flere koncerter.

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu