von Trier-stjerne udsat for stalker-angreb

lørdag d. 23. august 2014 kl: 12. 15 Af: Ritzau Fokus
 
Skuespilleren Shia LaBeouf er vant til mediernes søgelys, men blev selv opsøgt af en kvindelig stalker i sit eget hjem i Los Angeles.

Skuespilleren Shia LaBeouf er vant til mediernes søgelys, men blev selv opsøgt af en kvindelig stalker i sit eget hjem i Los Angeles. Foto: John Minchillo/AP

En kvindelig stalker brød ind i hjemmet til skuespilleren Shia LaBeouf, der desperat stod ansigt til ansigt med beundreren.

Normalt plejer det at være Shia LaBeouf selv, der kommer i karambolage med politiet, men denne gang var det skuespilleren selv, der kontaktede ordensmagten.

Tobakshungrende Hollywood-stjerne anholdt for at tænde af

En uhyggeligt begejstret fan har i en længere periode opsøgt og stalket LaBeouf, men torsdag aften kulminerede det, da kvinden trængte ind i hans hus i Los Angeles.

“Der er en fremmed person i mit hus. Jeg aner ikke, hvem hun er, men hun bliver ved med at opsøge mig omkring min ejendom, men nu står hun praktisk talt inde i mit hus,” lyder det desperat fra “Transformers”-stjernen på den lækkede lydfil fra alarmopkaldet, som TMZ.com er kommet i besiddelse af.

Mens LaBeouf er i kontakt med politiet, kan man høre ham sige: “Rør mig ikke!”

Betjente dukkede straks op og kunne anholde den 31 årige kvinde Graciela Nahle, som politiet mener at kunne dokumentere to gange før har prøvet at opsøge skuespilleren i hans eget hjem.

Trods indtrængende ønsker om at droppe alle anklagerne mod hende er den kvindelige stalker blevet idømt en straf på 45 dages fængsel og skal fremover holde sig væk fra skuespilleren.

Tidligere i år stod LaBeoufs skuespillerkollega Sandra Bullock ansigt til ansigt med sin stalker, der havde trængt hen ind i skuespillerindens soveværelse. Heldigvis fik hun afværget situationen og ligeledes tilkaldt politiet.

Kendt skuespiller anholdt for overfald

I 2013 medvirkede 28 årige Shia LaBeouf i Lars von Trier-filmen “Nymphomaniac.”

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu