Vores egen Borat

onsdag d. 30. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Inden filmen om Borat blev et kæmpe hit, var der næppe mange udlændinge, der kendte noget som helst til den tidligere sovjetrepublik Kazakhstan, og myndighederne er da heller ikke alt for vilde med det image, den lille journalist har givet landet.

Finale-parrene i Vild med dans: -Det er vildt og voldsomt

Gauhkar Rakhmetalieva, som repræsenterede Kazakhstan ved dette års Miss Universe-konkurrence, som for nylig blev afholdt i Mexico City, fortalte pressen, at myndighederne vil lave deres egen film, der som en modvægt til Borat skal vise alt det gode, republikken har at byde på.

Men hun sagde også, at den omstridte komedie trods alt har medført noget positivt for det før så ukendte centraleuropæiske land, som har fået megen opmærksomhed som følge af filmen.

“Nu er vi pludselig blevet verdensberømte, og vi har chancen for at vise, hvad vi virkelig er, nemlig et moderne land med infrastruktur og en rig kultur,” udtaler skønhedsdronningen, som dog ikke synes, at folk bør tage filmen fortrydeligt op. “Vi må også forstå, at det bare er en spøg,” siger hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu