Vred Geggo udnyttet: -Jeg raser over det indvendig

lørdag d. 1. april 2017 kl: 18. 46 Af: Ritzau Fokus
20170401112813495_org
Stephanie "Geggo" Karma Christiansen er kendt for at dele ud af sit liv i reality-showet "Familien fra Bryggen". Foto: Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen

Reality-stjernen er rasende, fordi folk har forsøgt at snyde sig til gratis behandlinger i hendes salon.

“Familien fra Bryggen”-stjernen Stephanie “Geggo” Karma Christiansen er kendt for at sige sin mening uden omsvøb.

Og det er netop, hvad den 26-årige tv-personlighed gør i et nyt blogindlæg på sin blog geggosverden.dk.

Føler sig krænket

Bryggepigen føler sig nemlig krænket på sin retfærdighedssans, fordi folk har forsøgt at udnytte hendes gode hjerte og snyde sig til gratis behandlinger i hendes skønhedssalon.

– Jeg raser over det indvendig, indleder reality-stjernen sit indlæg.

Geggo under kniven: De var for tunge

Behandlingerne var ellers tiltænkt som en god gerning og en gratis gestus til kræftsyge og andre, der ikke længere har behåring, så som øjenbryn, i ansigtet.

Udgiver sig for at være syg

Men Stephanie Karma Christiansen har flere gange været ude for, at folk har udgivet sig for at være syge for at få del i de gratis skønhedsbehandlinger.

Og det er noget, der gør Bryggen-stjernen vred.

– Jeg håber, at de læser med her, og jeg håber at de har en rigtig dårlig smag i munden. Det er simpelthen så usmageligt, at jeg har svært ved at finde ord for det, skriver Stephanie Karma Christiansen.

Bryggen-stjernen har udbudt et begrænset antal gratis behandlinger, og ventelisten er så lang, at der først er ledige tider i 2018.

Se Diddes geniale reaktion på Geggos bryllup

– Derfor gør det ondt helt nede i maven på mig, at nogen kan få sig selv til at prøve at snyde sig til det – altså tyvstjæle tider fra en person, der har været så møgsyg, skriver hun vredt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu