Værste film nogensinde

onsdag d. 5. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Storfilmen Titanic blev i en undersøgelse kåret til, at være den værste film nogensinde. Undersøgelsen blev lavet af seere til BBC One’s Film 2003. Titanic har vundet 11 oscars, blandt andet for bedste film. James Cameron vandt også bedste instruktør for Titanic. Men det er altså ikke alle der enige om, at Titanic virkelig fortjener de 11 oscars.

Nogle af udtalelserne lød på:” Min far faldt i søvn efter 20 min. Han var heldig, hans snorken var det eneste der holdt mig vågen.” Og: “Den sank der. Nu har jeg sparet dig for tre timer af dit liv.” Men i sidste måned blev Titanic til gengæld kåret til, at have den bedste filmslutning nogensinde.

Her er vinderen af Vild med dans

Det var ikke kun Titanic der fik dårlige karakterer, Pearl Harbour lå nemlig nummer tre på Film 2003 listen. Gigli, med Jennifer Lopez og Ben Affleck er blevet omtalt som den værste film nogensinde, men den er ikke at finde på Film 2003 listen. Måske er det i virkeligheden bare nogen, der er blevet trætte af storfilmene Titanic og Pearl Harbour, og derfor syntes, at de skulle på listen. For der er helt sikkert rigtig mange, der absolut ikke er enige med seerne om hvilke film der hører hjemme på sådan en liste.

Film 2003 top 10:

1: Titanic
2: AI – Artificial Intelligence
3: Pearl Harbour
4: Vanilla Sky
5: The Blair Witch Project
6: Batman And Robin
7: The Avengers
8: Battle Field Earth
9: Eyes Wide Shut
10: Highlander 2 – The Quickening

Del din kommentar

Forsiden lige nu