Vrøvl med naboerne

torsdag d. 26. april 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

John Travolta er vild med fly, og han har sin egen private jet, som han med stor fornøjelse benytter sig af, men desværre er det ikke helt uproblematisk, selv om han sagtens selv kan flyve den store maskine.

Skuespillerens naboer i den amerikanske stat Maine er nemlig knapt så vilde med hans noget larmende hobby, som afstedkommer en del støjgener i den lille by Owl’s Head i nærheden af Travoltas hjem.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Han benytter den lokale lufthavn, Knox County Regional Airport, og eftersom en lufthavn jo naturligt nok giver en del støjproblemer, har man enedes om ikke at benytte lufthavnen mellem kl. 22 og kl. 6, således at de lokale beboere kan få deres nattesøvn i fred. Problemet er bare, at Travolta som den eneste ikke overholder denne frivillige aftale, og det har givet lufthavnschefen Jeff Northgraves en del besvær.

“Alle piloterne med undtagelse af Travolta overholder aftalen, og det er ham, der har det største fly,” fortæller Northgraves, som motager klager fra de lokale, hver gang skuespilleren benytter lufthavnen. En enkelt gang har han været nødt til at skrive til skuespilleren og bede ham vise mere hensyn, for som han siger; “Der bor jo mange små gamle damer og pensionister heromkring.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu