Wafande-tus: -Undskyld mor

søndag d. 19. juni 2016 kl: 11. 19 Af: Ritzau Fokus
Her viser Wafande en af sine tidligere tatoveringer frem. Nu har han fået endnu en til samlingen.
Her viser Wafande en af sine tidligere tatoveringer frem. Nu har han fået endnu en til samlingen. Foto: Olufson Jonas/Polfoto
 

Charmøren har fået tatoveret en abe, der bærer en hjelm med et fredssymbol. Det er blot den seneste tilføjelse på Wafandes blækdækkede krop.

“Gi’ mig et smil”-sangeren Wafande har ekstra meget at smile af for tiden.

Den 33-årige sangcharmør har nemlig prydet hånden med en ny tatovering, som han stolt viser frem på Instagram.

– Undskyld, mor. Men jeg elsker denne freds-abe, skriver “Voice”-dommeren efterfulgt af hashtaggene “for evigt ung”, “vanvid” og “jeg elsker den”.

Abe med hjelm

Wafandes tus forestiller en abe, der bærer en hjelm med et fredssymbol på, og tatoveringen er sangerens seneste tilføjelse til sin i forvejen blækdækkede krop.

Stolt dansk sanger: Er blevet far til en datter

Musikeren har både danske, franske og flere afrikanske aner, og relationen til sine rødder i kontinentet hyldede han med en tatovering af en savanne i 2012.

Flere citater som tatovering

Hitmageren har også flere citater tatoveret på kroppen. Blandt andet teksterne: “Friends are family you choose” (venner er familie, du vælger, red.) og “Find dine rødder, vær stolt af, hvad du har, men mest af alt din mor og far”.

Foruden at optræde med sin reggaeinspirerede musik er Wafande også coach i “Voice Junior”, som ruller over skærmen for fjerde gang til efteråret. Ud over sin solokarriere er Wafande aktuel i soulsamarbejdet Black Dylan.

Wafande får en nytårsbaby: -Livet er skønt

Se tatoveringen her:

Sorry mom! But I love my peace monkey! #nofilter #foreveryoung #fantastic #madness #iloveit #bambam

A photo posted by Wafande (@wafandelife) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu