Walters alter ego gør sig klar til lokalpolitik

torsdag d. 26. oktober 2017 kl: 9. 00 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk
Ole Stephensen
Ole Stephensen er dagens fødselar. Han fylder 62 år i dag - og kan se tilbage på en lang karriere som tv-vært. Fødselaren stiller op til kommunalvalget i næste måned. Foto: Ida Marie Odgaard/Scanpix (Arkivfoto)

Ole Stephensen fylder 62 år i dag - og han er klar til at foretage lidt af et karriereskift. Han satser på at blive valgt ind byrådet i Gentofte i næste måned.

Hans CV er efterhånden ganske omfangsrigt. Journalist, skuespiller, filminstruktør og tv-vært. Og på sigt måske lokalpolitiker?

I dag er det Ole Stephensens fødselsdag. Den kendte entertainer runder 62 år.

Ole Stephensen: - Jeg skal bæres ud

Han har i mange år været kendt for sit parløb med Jarl Friis-Mikkelsen – og det var i de komiske “Walter og Carlo-film”, at han fik sit gennembrud.

Her spillede han den mildest talt ikke overkvikke Walter, som lå noget under for Jarl Friis-Mikkelsens kække Carlo-figur.

I spidsen for populært show

Ole Stephensen har været med i flere spillefilm, men det er især i rollen som tv-vært, at han har bevaret sin store popularitet.

Han er den vært, der har været med i flest afsnit af “Eleva2ren”, som var et fyrskib for TV 2 i sine første år. Han delte værtskabet i det populære underholdningsprogram med blandt andre Suzanne Bjerrehuus, Thera Hoyemans og Eva Jørgensen.

Han stoppede på Eleva2ren i 1995 og blev herefter studievært på Go’morgen Danmark på TV 2.

Er vild med hunde og katte

I dag arbejder Ole Stephensen som tilrettelægger, vært og konsulent på tv-stationen DK4.

Samtidig har han siden 2011 boet i Vangede, hvor han sammen med sin kone har åbnet butikken “Hundeshoppen” og websitet www.hundeshoppen.dk med ting til hunde og  katte.

Hans produktionsselskab Special Assignments Aps laver undervisnings- og reklamefilm, udgiver bøger med videre.

Klar for de konservative

I januar i år blev dagens fødselar folketingskandidat for Det konservative Folkeparti i Brøndby-, Taastrup-, og Hvidovrekredsen.

Kendt TV-vært efter valggyser: -Folk ved hvem jeg er

Og siden den 9. juni har Ole Stephensen været kandidat til kommunalbestyrelsen i Gentofte kommune. Der er kommunalvalg den 21. november.

Sammen med sin kone, Julie Lund Stephensen, har Ole Stephensen to døtre.

Del din kommentar

Forsiden lige nu