Wetter, Nicki og Christopher vinder Bikini Island

fredag d. 9. oktober 2015 kl: 6. 40 Af: Elo Christoffersen
 
Foto: TV3.

Wetter, Nicki og Christopher har klaret sig igennem adskillige vennevalg og bortvisninger for til sidst at vinde finalen. Foto: TV3.

Efter seks dramatiske uger under eksotiske himmelstrøg i Cambodia kan Wetter, Nicki og Christopher kalde sig vindere af Bikini Island.

Det har været seks uger og 24 programmer fyldt med kærlighed og had, skøre fester og ikke mindst taktiske slag i TV3’s nyeste realityprogram. Wetter, Nicki og Christopher har klaret sig igennem adskillige vennevalg og bortvisninger for til sidst at stå sammen i finalen.

Spanking og sexfest på Bikini Island

Præmien var oprindeligt på 250.000 til deling mellem de tre vindere, men dagen før finalen valgte Savas at udnytte muligheden for at tage 50.000 kroner fra den samlede præmie. Dermed deler de tre vindere en samlet præmiesum på 200.000 kroner mellem sig.

Nyt format

Bikini Island er helt nyt format på TV3, som er blevet udviklet i samarbejde med produktionsselskabet Mastiff.

Emma i Bikini Island: -Må jeg godt få noget pik?

– Det har været en proces, vi har været glade for. Vi synes, at vi har produceret 24 spændende og flotte programmer. Man løber altid en risiko ved udvikling af nye formater – særligt formater hvor den umiddelbare sammenligning er op i mod et af Danmarks stærkeste realityformater, nemlig Paradise Hotel. Resultatet af de 24 afsnit landede måske lavere, end vi havde ønsket os på flow TV. Men samtidig har det vist os, at reality har rigtig godt fat på de digitale platforme, hvor Bikini Island har klaret sig meget flot i løbet af de seneste seks uger, siger TV3’s programdirektør Kenneth Kristensen.

Bikini Island er samtidig et af de meste sete programmer på Viaplay, som programmets målgruppe for alvor har taget til sig.

Del din kommentar

Forsiden lige nu