Whitney Houston på arbejde

onsdag d. 14. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det er længe siden, verden rent musikalsk har hørt noget til Whitney Houston, som ellers havde en stribe af store hits og ikke kunne sætte en fod forkert i 80’erne og 90’erne. Derefter gik det så sandelig ned ad bakke for sangerinden, som efterhånden blev mere kendt for sit stofmisbrug og sit turbulente ægteskab med rapperen Bobby Brown.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Men nu skulle det være ganske vist, at Whitney, der efter 14 års ægteskab endelig er ved at lade sig skille, agter at gøre comeback. Hun har været på afvænning og er nu stoffri, og det er Clive Davis, manden der i sin tid opdagede hende, der står bag hendes comeback. Davis er aldrig holdt op med at tro på, at Houston kunne vende tilbage til musikken, hvis bare hun lod sig skille og blev clean ingen, og nu har han valgt en række sange, som hun skal indspille.

Sangene er skrevet af nogle af musikbranchens største hit-magere, og desuden får Whitney hjælp med stemme- og sangtræning, så man kan sikre sig, at de mange års misbrug ikke har skadet hendes gyldne stemme. Dermed håber både hun og Davis, at vejen mod hitlistetoppen atter skulle være banet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu