Whitney Houstons eks Bobby Brown indlagt på afvænningsklinik

onsdag d. 15. august 2012 kl: 23. 53 Af: Kendte.dk NY
 

Bobby Brown indlagt på afvænningsklinik  Foto: theguardian.us

Alkoholen er tilbage i Bobby Browns liv efter syv år på vandvognen.

Hans kone, Alicia Etheredge, fortæller Femalefirst.co.uk, at den 43-årige Brown er tjekket ind på et afvænningscenter for at komme et alkoholmisbrug til livs.

“Han klarer sig godt på centret” fortæller Alicia Etheredge, som dog ikke vil fortælle, hvilken klinik Bobby Brown er indskrevet på.

Whitney Houstons mand: Hun ødelagde mig

Var Bobby skyld i Whitneys død?
Nyheden om, at Bobby Brown er tilbage i et misbrug, kommer kun kort tid efter, at han afviste alle påstande om at være den, der i sin tid introducerede Whitney Houston for de stoffer, som endte med at slå hende ihjel.

– Jeg kan ikke forstå, hvordan nogen kan få sig selv til at sige, at jeg gjorde hende (Houston, red.) afhængig af stoffer, sagde Bobby Brown, kort efter sangerindens død, og se så nogle måneder senere må han selv ty til hjælp, dog for et problem med alkohol siges der.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Stofferne flyder blandt de kendte i Hollywood
Vi får nok aldrig med 100 % sikkerhed at vide om det er Bobby som præsenterede kokainen for Whitney, men en ting er sikkert, og det er at i Hollywood er mange stjerner desværre ude i et misbrug på et eller andet tidspunkt, og få vælger at få hjælp, men ikke alle og det kan koste livet som man har set nu med Whitney, men Amy Winehouse kan også nævnes af dem som for nyligt er gået bort grundet stoffer.

Kilde: Femalefirst.co.uk

Del din kommentar

Forsiden lige nu