Will Ferrell: Som at drive et fængsel

søndag d. 22. marts 2015 kl: 6. 48 Af: Ritzau Fokus
 
Will Ferrell må træde i karakter som far for at få familielivet til at hænge sammen med tre livlige drenge.

Will Ferrell må træde i karakter som far for at få familielivet til at hænge sammen med tre livlige drenge. Foto: Jack Plunkett/JACK PLUNKETT/INVISION/AP

Komedieskuespilleren Will Ferrell kan ikke være lige så sjov som sine filmroller, når han skal opdrage sine tre krudtugler derhjemme.

Det buldrer derudaf med testosteron hjemme hos komikeren og skuespilleren Will Ferrell og hans svenskfødte kone, Viveca Paulin.

Skuespiller bragt på hospital efter trafikulykke: Bil væltede rundt

Med de tre livlige krudtugler, Axel på fem, Matthias på otte og 11-årige Magnus, må far-Ferrell tage regime-metoder i brug for at få styr på flokken, fortæller han i et interview med magasinet People.

– Det, der sker, er, at man må udstede ordrer: Gå ovenpå nu, børst tænder, sluk lyset. Der er så meget kaos, at man ikke har tid til at formulere sig ordentligt, siger 47-årige folkekære Ferrell, der uden for sine kække filmroller privat agerer militærmand for at få rollingerne til at makke ret.

– Jeg kan kun forestille mig, at det kan sidestilles med, hvad det vil sige at drive et fængsel, siger Ferrell og fortsætter:

– De øjeblikke, hvor jeg virkelig mister besindelsen og bliver far med stort F, tænker jeg ofte, at hvis nogen var flue på væggen hjemme hos os, ville de synes, at jeg ikke er nogen sjov far – faktisk alt for streng, mener komikeren om sin egen faderrolle.

Ferrell mødte sin svenske kone under et skuespilkursus i New York i 1995, og parret giftede sig fem år senere. Han brød igennem i det populære sketch-show “Saturday Night Live” og har siden haft komikken som sin levevej med utallige gakkede komedieroller.

Kendt komiker ydmyget hos borgerservice

Ferrell betragtes som et medlem af den såkaldte “Frat Pack”-bande, der er den førende elite inden for komedieskuespillere, der brød frem i de sene 90’ere og starten af 00’erne. Resten af den eksklusive klub består af Jack Black, Ben Stiller, Steve Carell, Vince Vaughn og brødrene Luke og Owen Wilson.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu