Pinligt: Will Smith vraget til egen film

tirsdag d. 25. juni 2013 kl: 17. 06 Af: Ritzau Fokus
 

 Foto: AP / POLFOTO

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

Det bliver ikke Will Smith, der kommer til at spille hovedrollen i “Independence Day 2”. Han er for dyr.

Den amerikanske skuespiller Will Smith gav den fuld gas i det populære actionbrag fra 1996 “Independence Day”, men nu må holdet bag opfølgeren, “Independence Day 2”, se sig om efter en anden hovedrolle.

Den populære skuespiller er i årenes løb nemlig blevet for dyr i drift til at spille med i 2’eren, der er sat til at ramme det store lærred den 3. juli 2015, afslører filmens instruktør, Roland Emmerich.

– Will Smith kan ikke komme tilbage, fordi han er for dyr, siger Emmerich til New York Daily News.

Men det er også helt ok, at det ikke bliver Will Smith, der skal spille hovedrollen i den nye film, mener instruktøren. Opfølgeren skal have sin egen identitet uden ham.

– Det ville være for meget, siger Roland Emmerich.

Og måske er det faktisk også helt ok for Will Smith selv. I et interview med Digital Spy om skuespillerens seneste film, “After Earth”, antyder han nemlig, at han ønsker at trappe lidt ned på arbejde og søge andre veje.

– Jeg har været virkelig fokuseret, og det har været en absolut nødvendighed, at filmen (After Earth, red.) skulle blive en “Blockbuster”. Men jeg tror, at jeg vil begynde at bevæge med ud af sådan noget og finde udfordringer i mine mere kunstneriske valg, siger Will Smith.

Amerikansk rapper scorer VM-slutrundesang i Rusland

“Independence Day 2”-instruktøren Roland Emmerich er netop aktuel med filmen “White House Down”, hvor blandt andre Channing Tatum og Jamie Foxx spiller med.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu