Willow overhaler Buffy

torsdag d. 27. juni 2002 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

USA er en hel sæson længere fremme med serien Buffy, end vi er i Danmark, og du har noget at se frem til. Serien har nemlig udviklet sig i en spændende retning, der har noget at gøre med Willows heksekunst. Underholdningskanalen E! har lavet en kæmpe undersøgelse, hvor de amerikansk seere skal stemme om alt, lige fra årets sjoveste serie til årets ondeste skurk.

Højst overraskende ligger Alyson Hannigan, der spiller Willow, helt i top på mange af listerne. Hun har fået prisen for bedste kampscene, og hun blev nr. 2 i afstemningen om største bitch – kun overgået af Megan Mullally, der spiller Karen i Will & Grace. Alyson Hannigan løb såmænd også med prisen for ondeste skurk!

Metallica kommer til Danmark næste år Kronprinsessen har rygende travlt i New York

Afstemningen er en sejr for Alyson Hannigan, der i 6 sæsoner har spillet den lidt nørdede Willow. Sarah Michelle Gellar, der spiller Buffy, har været populær lige fra starten, og Alyson Hannigan har kun vundet en enkelt pris for den måde, hun har spillet lesbisk i serien på.

Rent privat er Alyson Hannigan slet ikke en nørd, men derimod en sej tøs. Hun har dannet par med Marilyn Mansons trommeslager, Ginger Fish, men ham skiftede hun ud, da hun mødte Alexis Denisof. Det er ham, der spiller vogteren Wesley, først i Buffy og nu i Angel.

Del din kommentar

Forsiden lige nu