Amy Winehouses mor tager springet for sin datter

onsdag d. 21. august 2013 kl: 11. 54 Af: Ritzau Fokus
 

Souldivaen ville d. 14. september været fyldt 30 år, og det markerer moren på særlig vis.  Foto: Colourbox

Den afdøde souldiva Amy Winehouses mor springer i faldskærm for at markere datterens 30-års fødselsdag.

Verden har bestemt ikke glemt sangerinden Amy Winehouse, der døde af en overdosis som 27-årig for godt to år siden.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

Det har hendes mor, Janis Winehouse, bestemt heller ikke. Hun har i hvert fald ladet sig overtale til at springe ud med faldskærm på ryggen på den dag, hvor datteren ville være fyldt 30 år.

Datoen er den 14. september, og ifølge Janis Winehouse bliver det ikke bare en markering af datterens fødselsdag. Det bliver også et velgørenhedsarrangement, som skal skaffe penge til kampen mod sygdommen sklerose, som moren selv lider af.

– Da jeg blev spurgt, om jeg ville deltage i et faldskærmsudspring, sagde jeg bare: “Hvorfor ikke?” Det er mit overordnede livssyn, siger hun til Female First.

Sklerosen er i hvert fald ikke tilstrækkelig til at stoppe Janis Winehouse.

– Livet er kort, lev det! Det her arrangement er så vigtigt for mig, fordi det ikke blot skaffer penge og opmærksomhed til Amy Winehouse Foundation, men også lader folk vide, at det at have MS (multipel sklerose, red.) ikke behøver forhindre dig i at gøre alt, du har lyst til, siger hun.

Husker du? 10 stjerner som døde alt for tidligt

Amy Winehouse Foundation blev stiftet efter Amy Winehouses død. Foreningen kæmper blandt andet mod alkohol- og stofmisbrug blandt unge.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu