Witherspoon: Sådan holder jeg liv i ægteskabet

mandag d. 11. april 2016 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus

Skuespillerinden Reese Witherspoon prioriterer romantiske aftener uden børnene for at peppe passionen op med gemalen Jim Toth.

Reese Witherspoon har tidligere været gift med kollegaen Ryan Phillippe.

Reese Witherspoon har tidligere været gift med kollegaen Ryan Phillippe. Foto: Chris Pizzello/AP

Det kræver sit at holde liv i et fem år langt ægteskab med tre børn og to krævende karrierer oveni.

Derfor er det vigtigt for skuespillerinden Reese Witherspoon og hendes managermand Jim Toth at bevare passionen, så der ikke går leverpostej og ligegyldigheder i forholdet.

Oscar-vinder med vind i sejlene skal fejres

Den Oscar-vindende “Walk the Line”-skuespillerinde og gemalen havde derfor taget hinanden i hånden til weekendens “Stand Up for Cancer”-arrangement i New York.

– Det er rart at gå ud og have en romantisk aften med en lækker middag og vågne op næste dag, uden at børnene vækker os tidligt om morgenen, afslørede den 40-årige skuespillerinde over for magasinet People og forklarede samtidig, hvorfor det er vigtigt at holde fut i forførelsen.

– Jim er en helt fantastisk mand. Han ved, hvordan man skaber sammenhold, og så er han tålmodig og sjov over for børnene. Han er vidunderlig, lyder det fra den forelskede filmstjerne.

Prioriterer parforholdet højt

Sammen med Toth har Witherspoon sønnen Tennessee på tre år, mens hun er mor til 16-årige Ava og 12-årige Deacon fra sit tidligere ægteskab med skuespilleren Ryan Phillippe. Og med tre børn i så forskellige aldre, er skuespillerinden nødt til at prioritere parforholdet højt, når der er tid til det, forklarer hun.

– Børnene går i henholdsvis børnehave, skole og high school, og de er ved at vokse op, så det går tiden meget med, forklarer hun.

Det regnede med priser ved Golden Globe - men dansker-film blev forbigået

Witherspoon fandt sammen med sin manager i februar 2010, og parret giftede sig ved et påskebryllup i marts året efter.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu