Wozniacki klar til skuespillerdebut

søndag d. 24. juli 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Caroline Wozniacki får søndag sin debut som skuespiller, og det er noget, hun glæder sig til.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki kan nu også skrive skuespiller på sit cv, og søndag får verden for første gang tennisdarlingens skuespiltalent at se, når premieren på Hollywood-serien “Ballers” ruller over skærmen.

Den danske tennisspiller bekræftede efter længere tids spekulationer mandag, at hun er landet på rollelisten i anden sæson af HBO-serien “Ballers”, der har Dwayne “The Rock” Johnson i hovedrollen som sportsagenten Spencer Strasmore.

Og på de sociale medier gør Caroline Wozniacki også opmærksom på, at det altså er søndag aften i amerikansk tid, at publikum for første gang kan få lov til at se hende på det store lærred.

– I morgen er min skuespillerdebut. Denne søndag i “Ballers”. Gå ikke glip af det, skrev hun lørdag på sociale medier som Instagram og Twitter sammen med traileren for den kommende sæson af den populære serie.

Wozniackis forlovede stopper karrieren

Caroline Wozniacki følger dermed i hælene på danske skuespillere som Frank Hvam og Nikolaj Coster-Waldau, der også har landet roller i populære, amerikanske serier.

Mens Nikolaj Coster-Waldau spiller en central rolle i hitserien “Game of Thrones”, overraskede Frank Hvam de danske fans af selv samme serie, da han i den nyeste sæson af den populære HBO-serie pludselig dukkede op i rollen som munk.

Se Caroline Wozniackis opslag på Instagram her:

Tomorrow is my acting debut!! THIS SUNDAY on #BALLERS. 10pm on HBO!! Don't miss it😊 #cameo #ballout @therock

A video posted by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu