Chok fra Caroline: Ringen var vanvittig dyr

torsdag d. 9. november 2017 kl: 17. 55 Af: Jesper Werge, jw@kendte.dk

Den gifteklare tennis-darling har masser af medvind i de kulørte blade. Hendes ekstremt dyre forlovelsesring bliver vurderet til at have koster 7,5 millioner kroner.

For få dage siden kunne en strålende Caroline Wozniacki annoncere på Twitter, at hun skal giftes med NBA-stjernen David Lee.

Det omtalte vi også på Kendte.dk – og siden har parret fået masser af medvind og roser fra fans og medier over det meste af verden.

Tennis-darling får smukke ord med på vejen fra sit livs lys

Og måske har tennis-darlingen og basketball-spilleren brug for omtale, så de måske kan skrue lidt op for reklameindtægterne.

Dyrere end den første ring

I hvert tilfælde anslår en diamant-ekspert, at den diamant, som Wozniacki viste frem på de sociale medier, har en værdi i omegnen af 7,5 millioner kroner. Det skriver websitet Evoke.it.

Og det er faktisk fem gange så meget, som hendes første forlovelsesring blev vurderet til.

For tre år siden havde golfspiller Rory McIllroy nemlig friet til Danmarks tennis-darling – og ringen skulle dengang have kostet 1,5 millioner kroner.

Så på ringe i New York

– Diamanten skulle være på 8,8 karat, ligesom der er tale om en såkaldt type D-diamant. De er meget sjældne, , fortæller diamant-eksperten Seamus Fahy, der ejer virksomheden Voltaire Diamonds.

– Det er min vurdering, at stenen ville koste over en million euro. Det er en opalskåret diamant, konstaterer Seamus Fahy.

Frederik og Mary hylder Wozniacki

Det forelskede par så på forlovelsesring hos Hamras Diamonds i New York forud for sidste måneds WTA Finals i Singapore, hvor Caroline Wozniacki vandt for første gang.

Her hentede hun en førstepræmie på cirka 14 millioner kroner – altså mere end rigeligt til at betale ringen, hvis Seamus Fahys vurdering holder stik.

Del din kommentar

Forsiden lige nu