Her er X Factor-deltagers første single: Hør den her

fredag d. 3. juni 2016 kl: 11. 44 Af: Elo Christoffersen
127385689
X Factor-deltager Mads Christian er ude med sin første single. Foto: Agnete Schlichtkrull/DR.
 

Mads Christian deltog i X Factor 2016. Nu er han ude med sin første single.

Siden sin deltagelse i X Factor på DR1, har Mads Christian været ude at spille stort set hver weekend. Programmet har ikke alene været et stort musikalsk springbræt for ham, men også været været en yderst lærerig proces.

Dommer-drama i X Factor: Hjerteknuser ude

– Den tid har givet mig meget og specielt sangundervisningen jeg fik mellem optagelserne har været helt fantastisk og været med til at udvikle min stemme, fortæller Mads Christian, der i dag udsender den nye single “Crash Landing”.

Startede som 7-årig

Det hele startede da han som 7-årig fandt sin fars støvede guitar frem, og begyndte at fremtvinge toner, der året efter udmøntede sig i de første sange som han lagde op på YouTube. Da Mads Christian var 9 år kontaktede TV2 ham, og fik ham med deres talentkonkurrence.

Adskillige rejser i udlandet med familien har budt på impulsive optrædener på lokale steder, der har været med til at gi en sceneerfaring på trods af den unge alder. Her har spillet akustiske udgaver af numre med sine inspirationskilder Coldplay, Ed Sheeran, Bruno Mars m.fl., som han efterfølgende levérede live på DR1 i starten af året.

X Factor-charmør: -Pigerne skriver i vildskab

Nu er fokus på at lave mere musik og komme ud at spille. Kalenderen er allerede godt fyldt med aftaler i år, så vi kommer uden tvivl til at høre meget mere til Mads Christian, specielt efter udsendelsen af det nye materiale.

Hør Mads Christians sang her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu