X Factor-dommer afslører hemmeligt ægteskab

mandag d. 14. juli 2014 kl: 8. 18 Af: Ritzau Fokus
 
Sangerinden og X Factor-divadommeren Cheryl Cole har giftet sig for anden gang.

Sangerinden og X Factor-divadommeren Cheryl Cole har giftet sig for anden gang. Foto: Thibault Camus/AP

Cheryl Cole giftede sig for kort tid siden med franskmanden Jean-Bernard Fernandez-Versini.

‘Det er så yndigt at følges ad …’ kunne meget vel være sangerinden og X Factor-dommer Cheryl Coles yndlingssang, for hun har for anden gang i sit liv givet sit ja til ægteskabet.

Stjerner hylder deres mænd: De bedste fædre

Sidste mandag blev hun nemlig gift med franskmanden Jean-Bernard Fernandez-Versini, men det er først en uge efter, at hun deler nyheden med resten af verdenen.

På sin Facebook-profil og egen hjemmeside har Cheryl Cole nemlig lagt et billede op af en kæmpe glimtende diamantring med teksten:

– ‘Jeg plejer normalt ikke at diskutere mit privatliv i medierne, men for at stoppe alle spekulationer vil jeg gerne dele denne glade nyhed med jer,’ skriver hun og uddyber:

– ‘Jean-Bernard og jeg blev gift 7/7/14. Vi er meget lykkelige og spændte på at tilbringe livet sammen.’

Det er ikke første gang, at Cheryl Cole går op ad kirkegulvet. Tidligere var hun gift med fodboldspilleren Ashley Cole, som hun gennemgik en meget offentlig skilsmisse med efter hans gentagne utroskab.

Heldigvis for Cole er det ikke kun kærlighedsfronten, at hun har succes igen. Den tidligere Girls Aloud-sangerinde, som selv blev spottet i et talentshow, er tilbage som X Factor-dommer efter en meget offentlig fyring.

One Direction-stjerne jubler: -Jeg er blevet far

Ligesom med offentliggørelsen af sit nye ægteskab gennem de sociale medier blev det ligeledes offentliggjort gennem Twitter tilbage i marts i år, at hun er tilbage som X Factor-dommer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu