X Factor-dommer: Mine børn kan ikke synge

lørdag d. 21. juni 2014 kl: 13. 27 Af: Ritzau Fokus
 

Den britiske sangerinde og tidligere Spice Girl, Mel B, er som dommer i en lang række talentshows helt klar over, at det nok ikke er i sangverdenen, hendes tre døtre skal gøre karriere.

Den britiske sangerinde og tidligere Spice Girl, Mel B, er som dommer i en lang række talentshows helt klar over, at det nok ikke er i sangverdenen, hendes tre døtre skal gøre karriere. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Den britiske sangerinde, tv-vært og tidligere Spice Girl, Mel B, sender ikke sine børn til audition hos et talentshow lige foreløbig.

Nogle gange falder æblet så langt fra stammen, at det triller ned i en bakkedal og flyder væk på dalens å.

Helt så grelt står det ikke til for den tidligere Spice Girl og kommende dommer i britisk X Factor Melanie B.

Men ifølge et nyt interview med australsk Daily Mail er det ikke meget galt, når det gælder hendes tre døtres sangfærdigheder. Derfor regner hun da heller ikke med at skubbe dem i retning af en karriere som hendes egen.

Det skriver EntertainmentWise.

– De kan ikke synge. Hvis de var virkelig gode til det, så ville jeg ikke have noget problem med at lade dem følge i mine fodspor, men mine børn synger bare ikke særligt godt, siger sangerinden.

Og Mel B ved, hvad hun taler om. Den 39-årige Scary Spice er nemlig ikke blot en af talenttrænerne på den australske udgave af sangshowet The Voice Kids – hun er også bekræftet som den fjerde dommer i årets sæson af britisk X Factor.

– De kan synge sange fra Frozen (ny Disney-film, red.), men det er ikke sådan: “Åh Gud, de er fantastiske” – de opfører sig bare som børn, fortsætter hun.

Mel B, der bærer det borgerlige navn Melanie Brown, har siden sin første omgang som kendismentor i australsk X Factor i 2010 været involveret i et hav af talentprogrammer.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu