X Factor-finalister blev hyldet som stjerner

tirsdag d. 25. marts 2014 kl: 6. 29 Af: Ritzau Fokus
 
Anthony Jasmin fyrede den af på scenen sammen med Lucy Mardou og Henriette Haubjerg.

Anthony Jasmin fyrede den af på scenen sammen med Lucy Mardou og Henriette Haubjerg. Foto: FLINDT MOGENS Polfoto

Der var ægte ild og virkelige tårer på scenen, da DR inviterede til X Factor-koncert på Rådhuspladsen i København.

Aftensolens sidste stråler kaster et gyldent lys over den hastigt voksende skare af forventningsfulde teenagere, børn og forældre, der er stimlet sammen til X Factor-koncert på Rådhuspladsen i København.

– Den af jer, der giver den allermest gas på tv, vinder en pony og en tur på Burger King, råber de to opvarmere Jacob Riising og Joakim Ingversen ud over publikum.

X factor-vinders far eftersøgt for mord

Et modigt barn fra publikum kommer op på scenen og danser Basims grand prix-trin, mens Joakim Ingversen lægger op til ManBands entré ved at knappe sin skjorte yderligere fire knapper ned.

– Er I klar på at synge med allesammen?, kalder Henriette Haubjerg ud over folkemængden, der nu skråler endnu højere med på “Danse i Måneskin”.

En lille tåre render ned over Lucy Mardous kind, da hun efter sin optræden med “Soon we’ll be found”, prøver at beskrive oplevelsen for værten Eva Harlou.

– Det er helt fantastisk. Jeg ønsker frihed, fred og kærlighed for alle mennesker her i aften, siger hun med bævrende stemme og lys i øjnene.

To store flammer står op op på scenen, mens guldpallietter regner ned over publikum til Anthony Jasmins afsluttende nummer “Happy”, der mere virker som en invitation til efterfest end skrubaf-mad på det opildnede publikum.

– Lucy! – Henriette! – AnthonyJasmin!, kalder den sammenmaste plamage af preteens, der har klistret sig helt op ad hegnet ind til det lille område “backstage”.

Her har de tre finalister allerede påtaget sig sisyfosopgaven at skrive autografer og tage selfies med alle, mens de trofaste fans skriger og hviner efter X Factor-deltagerne, som var de verdenskendte popstjerner.

X Factor-treer: Selvfølgelig er jeg skuffet

Og hvem ved, måske bliver de det en dag.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu