X Factor-Martin er tilbage: Sådan lyder han

lørdag d. 17. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Martin Hoberg Hedegaard er aktuel med singlen “Levitate Me”. Foto: Kia Hartelius/free

Det er knap otte år siden, Martin Hoberg Hedegaard vandt X Factor, men nu er han klar til at vise, hvordan hans egen musik egentlig lyder.

Han sang sig ind i seernes hjerter, da han i 2008 vandt talentprogrammet X Factor, udgav et dobbeltplatin sælgende album, og så blev der ellers helt stille. Ikke en eneste optræden på TV, ikke nogle radiointerviews, ingen koncerter, ingen udgivelser.

X Factor-Martin scorer internationalt topjob

Men nu er den nu 22-årige Martin Hoberg Hedegaard klar igen.

På scenen ved P3 Guld

Fredag aften gik han overraskende på scenen ved P3 Guld under kunstnernavnet SAVEUS og afslørede sin nye single, “Levitate Me” – et nummer, han selv har skrevet og produceret.

– Der er gået knap otte år, og i den tid har jeg jo udviklet mig både musikalsk og personligt. Nu bliver det fedt at komme frem igen, for det er med mit helt eget projekt, siger Martin Hoberg Hedegaard.

– Nummeret giver et meget godt billede af, hvad det er for et univers, jeg bevæger mig i musikalsk. Det er meget eksperimenterende og bevæger sig i flere genrer. Jeg har altid haft et stort hjerte for hård elektronisk musik og alternativ rock, samtidig med, at jeg godt kan lide de stærke omkvæd, der er i popmusik, siger han.

Har knoklet

I årene siden X Factor-sejren har den unge musiker, der oprindeligt kommer fra Ørum, knoklet for at dygtiggøre sig som sangskriver og producer samt skabe sit eget musikalske udtryk.

– Jeg købte et hav af musikudstyr for de penge, jeg fik efter X Factor, og så har det bare været noget med at øve og øve og øve samtidig med, at jeg har gået i gymnasiet og studeret musik, siger Martin Hoberg Hedegaard, der altså nu er klar til selv at stå forrest på scenen igen.

Se videoen af Martin Hoberg Hedegaard, der synger “Levitate Me” til P3 Guld her:

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu