X Factor-Sarah: Brysterne skal fjernes

søndag d. 22. november 2015 kl: 14. 00 Af: Elo Christoffersen
 
X Factor-Sarah, som nu hedder Cane, vil have sine bryster fjernet. Foto: Facebook.

X Factor-Sarah, som nu hedder Cane, vil have sine bryster fjernet. Foto: Facebook.

Sarah fra X Factor i 2011 føler sig hverken som kvinde eller mand. Derfor skal brysterne fjernes, fortæller Cane, som Sarah i dag hedder.

I 2011 vandt den dengang 16-årige Sarah Skaalum Jørgensen X Factor. I dag er hun 20 år og har skiftet navn til Cane Skaalum og hun føler sig hverken som en mand eller kvinde, skriver Se og Hør.

Cane vil derfor opereres:

– Når jeg har samlet mod til at skulle gå igennem en operation, så skal jeg have fjernet mine bryster. Og igen. Nej. Jeg er ikke en mand. Jeg er imellem kønnene. Jeg beder ikke om forståelse, men jeg ønsker, at folk respekterer mit valg. Uanset hvilken politisk holdning du eller I må sidde med. Jeg gør det for mig selv, og fordi mine bryster er den sidste ting, der står i vejen for, at jeg vil lade mig selv blive lykkelig – og tilfreds med mig selv, fortæller Cane til ugebladet.

Cane blev gift 12. december 2014 med sin kæreste Sika Katrine Andersen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu