X Factor-Sigmund har fået nyt – og meget anderledes – job

tirsdag d. 7. august 2018 kl: 11. 35 Af: Jørgen Rosengren
ved X-factor pressemøde torsdag den 22 februar 2018.
Sigmund Trondh har fået nyt job. I Matas. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018)

Den flamboyante sanger har fået et noget anderledes job. I hvert fald har det ikke meget med sang og dans at gøre.

Han røg ud inden den store finale. Siden har han brugt tiden på at være vært på radio og som deltager i flere TV-programmer.

Nu har Sigmund fået nyt job. Det skriver BT.

Sigmund Trondh er startet i Matas i Lyngby Storcenter.

– Det er kun 25 timer om ugen, så jeg har stadig tid til at forfølge min drøm og lave spillejobs ved siden af. Men nu er jeg flyttet til København og bor mit eget sted, og der er en husleje på 5.000, så hellere være på den sikre side og have en fast indkomst, mens jeg satser på alle de andre ting imens, siger Sigmund Trondh til BT.

Drømmen næsten opfyldt

Efter han blev stemt ud af X Factor havde den flamboyante sanger ikke mistet modet.

– Det ultimative for mig ville være at lave fjernsyn og kunne begynde min tv-karriere. Jeg har fået en masse tilbud allerede, og jeg vil virkelig gerne være en entertainer og blive ved med at synge og danse, sagde han dengang.

BT skriver også, at udover jobbet i Matas byder fremtiden på spillejobs for den unge, flamboyante sanger, der også er i gang med at optage en dokumentar, der senere sendes på DR 3.

Sigmund fra x- factor er startet her i vores butik🌸Han står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede med make up og…

Slået op af Matas – Lyngby StorcenterFredag den 3. august 2018

Del din kommentar

Forsiden lige nu