X Factor: Stædige Reem har fået sin vilje

fredag d. 11. marts 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Når først 17-årige Reem har besluttet sig for noget, giver hun sig ikke så let. Det har dommeren Mette Lindberg i denne uge fået at føle.

17-årige Reem er stædig, og giver ikke op første gang, hun får et nej. Og det ser hun kun som et positivt karaktertræk.

17-årige Reem er stædig, og giver ikke op første gang, hun får et nej. Og det ser hun kun som et positivt karaktertræk. Foto: Jakob Jørgensen/POLFOTO

Selv om X Factor-dommer Mette Lindberg har ansvaret for nogle af programmets yngste deltagere, er især én af dem ikke for ung til at sige hende imod.

Reem, der allerede til sin audition beviste, at hun besidder en stor divastemme, er nemlig en stædig pige. I fredagens X Factor-liveshow har hun valgt at synge Adeles megahit “Hello”, og det valg ville hun ikke lade sin mentor stå i vejen for.

Robbie Williams gør store øjne af ung græsk kvinde: Så reagerer hans kone

– Jeg elsker den sang, men der har godt nok været komplikationer, inden jeg fik lov til at synge den, siger Reem og uddyber:

– Mette blev ved med at spørge, om jeg ikke kunne finde en anden sang. Hun er sikker på, at jeg har evnerne til at synge den, men hun tænker også meget på de ting, der kan gå galt, forklarer 17-årige Reem.

Stod fast på sangvalg

Men sangerinden stod fast på sit sangvalg. Ugens tema er sange, der har ligget i top ti på de danske radiostationer mellem 2010 og 2016, og Reem ville ikke optræde med andre sange end “Hello”.

– Jeg er virkelig stædig, og derfor fik jeg også Mette overtalt. Det er jo en pisse fed sang. Hun grinte bare af, hvor viljefast jeg var, fortæller Reem.

Heldigvis er stædigheden et personlighedstræk, som mentoren respekterer. Og selv om Reem er kompromisløs, bliver hun aldrig uvenner med sin dommer.

Før X Factor: Blachman glæder sig til særlig - og ny - del af det populære talentshow

– Det er altid godt at være stædig. Man skal kun gøre det, man har lyst til, smiler Reem.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu