X Factor-veteraner: Her er årets vinder

fredag d. 28. marts 2014 kl: 18. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Lucy Mardou er en af favoritterne blandt tidligere deltagere i X FActor.

Lucy Mardou er en af favoritterne blandt tidligere deltagere i X FActor. Foto: Mogens Flindt Polfoto

Lucy Mardou og Anthony Jasmin er favoritterne hos tidligere vindere og finalister i X Factor.

X factor-vinders far eftersøgt for mord

Hvis nogen har fornemmelse for, hvad det kræver at vinde X Factor, så må det være dem der allerede har prøvet det og de finalister, der var lige ved.

Men musik er jo også et spørgsmål om smag, og spørger man de tidligere deltagere og vindere af X Factor, er holdningen til, hvem der fortjener at vinde X Factor 2014, delte.

– Jeg tror Lucy vinder. Jeg synes, hun er den bedste af dem, der er tilbage. Der er noget ved hendes stemme, der rammer én, siger sidste års vinder Chresten Falck Damborg.

Karoline Kani Hassan, der kom i finalen i 2013-udgaven af X Factor, kan også godt se den 23-årige nordmand fra Thylejren som årets vinder af X Factor.

– Hvis folk vil have noget i samme genre, så bliver det nok Lucy, der vinder. Og det er der noget, der tyder på, for Ida, der vandt året før Chresten havde også en ret speciel lyd, vurderer hun.

Asien Sensation, der medvirkede i 2009, hepper også på Lucy Mardou. Men det er dog på en lidt mere indirekte måde.

– Vi er loyale over for vores gamle mentor, så vi holder med Remee (mentor for Lucy Mardou red.). Vi synes også Lucy har X Factor. Hun har i hvert fald noget specielt, og så rører hun os, når hun synger, siger de tre gruppemedlemmer.

En anden favorit hos de tidligere X Factor-finalister er Thomas Blachmans duo Anthony Jasmin. Linda Andrews, der vandt X Factor i 2009, tror gruppen har fat i det helt rigtige.

– Jeg tror faktisk også, de har bedre chancer for at skabe sig en karriere bagefter, fordi de både er en fyr og en pige og derfor simpelthen henvender sig til en større gruppe af mennesker, siger hun.

Laura Arensbak Kjærgaard, der blev nummer to i X Factor i 2008, er enig.

– Jeg kunne sgu også godt unde Thomas Blachman at vinde, så han også har prøvet det, og jeg synes faktisk også, at hans gruppe er ret god, siger hun.

X Factor-treer: Selvfølgelig er jeg skuffet

X Factor-finalen sendes live i aften kl. 20.00 på DR1.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu