X Factors nye værtinde er Arkitekt og gudesmuk

fredag d. 16. august 2013 kl: 14. 57 Af: Ritzau Fokus
 

Eva Harlou, der privat er gift med musikeren Thomas Troelsen, er uddannet bygningsarkitekt og har sin egen tegnestue i København. Hun har dog allerede tv-erfaring fra flere DR-programmer. Foto: Anthon Unger / POLFOTO

Kys på bagsædet: Eva Harlou nyder kæresten før modefest

Arkitekten Eva Harlou, som danskerne kender fra boligprogrammer, skal være X Factor-vært.

Sidste år var det tv-værten Signe Molde, der fik tjansen, men når X Factor igen ruller over skærmen, skal danskerne igen vænne sig til et nyt ansigt i værtsrollen.

Eva Harlou, der privat er gift med musikeren Thomas Troelsen, skal nemlig være værtinde for programmet, afslører DR i en pressemeddelelse.

Harlou begyndte sin karriere hos DR i 2011 på programmet “Arkitekternes hjem” og er klar med anden sæson af det populære livsstilsprogram “Danmarks skønneste hjem” på mandag.

Eva Harlou er uddannet bygningsarkitekt og har sin egen tegnestue i København. Men til vinter er det altså noget helt andet, hun begiver sig ud i.

– Jeg har altid været stor fan af X Factor, og jeg er vanvittigt glad for nu at være programmets vært.

– X Factor har det hele – både tårer og alvor, fest og ballade. Og jeg lover, at seerne bliver godt underholdt i år, siger hun.

Det er syvende gang, showet skal finde en vinder i talentmassen.

– Det er syvende sæson, og syv er mit lykketal, så jeg kan mærke, at det her bliver fantastisk.

– Sang og musik fylder allerede meget i mit liv, og jeg glæder mig personligt til en masse musikalske oplevelser. Og så ville det da være fantastisk at få lov til at opleve Danmarks største sangtalent folde sig ud for første gang. Lige nu gælder det auditions, og det bliver spændende at møde en masse håbefulde og talentfulde deltagere, fortæller hun.

DR arbejder i øjeblikket på fuld kraft for at finde årets dommere og håber meget snart at kunne offentliggøre dommerpanelet.

Eva Harlou fylder 40: -Nu har jeg fundet roen

Hvis nye talenter drømmer om en pladekontrakt, er det stadig muligt at tilmelde sig pre-casting, der foregår i Aarhus den 20. august og i København den 24. august. For at deltage skal man udfylde et tilmeldingsskema, som findes på

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu