X Factors Sophia Nohr ude med blodig video

lørdag d. 28. maj 2016 kl: 10. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Sophia Nohr blev kendt, da hun stillede op i X Factor. Nu er hun klar med sin egen musik – og en blodig video.

Sophia Nohr blev kendt, da hun stillede op i X Factor og nåede til live showsene – og senere, da hun stillede op til Melodi Grand Prix med sangen “Blue Horizon”.

Grand prix-sanger: Barnedrøm går i opfyldelse

Nu er hun klar med en ny video til sangen “Welcome to the list” – som fik en blodig fødsel.

I en af scenerne var der brug for blod, og hun siger i en pressemeddelelse:

– Vi prøvede med forskellige ting, rødvin blandt andet, men det fungerede overhovedet ikke, så jeg fandt en kniv ude i klosterets køkken og så sprittede vi den af. Så ja det er ægte blod, og det er endda mit eget.

Frustreret over musikbranchen

Sophia fortæller at sangen blev til i et frustreret forsøg på at gebærde sig som ny kunstner i musikbranchen:

– Welcome to the list blev egentlig min måde at sige fra overfor de mennesker, der ikke havde reelle hensigter i den her branche. Selvom tillid og bedrag også er noget, jeg har personlige erfaringer med i mit kærlighedsliv, blev det tydeligt for mig, mens jeg skrev nye sange, hvor svært det er at finde rundt i musikverdenen, som jo først og fremmest er et økonomisk marked. Sangen handler derfor mest om at kunne sige fra på en intelligent og velovervejet måde. Som ny kunstner har man ikke samme anciennitet som de mere etablerede, og derfor er det også lettere for branchefolk at udnytte det ulige magtforhold, der udspiller sig, når man gerne vil frem med sin musik, sin kunst, sit hjerteblod.

Se videoen herunder:

Del din kommentar

Forsiden lige nu