Yasmine Bleeth fortæller om misbrug

mandag d. 27. januar 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

For 1½ år siden kørte Yasmine Bleeth galt i sin bil og blev anholdt, fordi hun havde stoffer på sig. Hun fik en betinget dom og 100 timers samfundstjeneste, og så blev hun indlagt til afvænning. Nu har Yasmine Bleeth fortalt om sin kamp mod narkoen, for selv om hun i dag er stoffri, skal hun stadig kæmpe mod sin afhængighed.

Sofia og Carl Philip tvinges til ændringer ved dåben

"Jeg begyndte at tage stoffer i weekenden, fordi jeg havde hjertesorger og var deprimeret. Stofferne gjorde mig glad igen, troede jeg. Men jeg blev afhængig og begyndte at købe stoffer hos en pusher. Jeg følte ingen smerte, og jeg tænkte ikke over mit problem. Nogle gange sov jeg ikke i 4-5 dage, og så gik det til sidst galt. Jeg tabte mig helt vildt, og min næse blev ætset op indefra. Lægen sagde, at jeg var få måneder fra døden, og så kom jeg på afvænning", fortæller Yasmine Bleeth.

På afvænningscenteret mødte hun sin nuværende mand, barejeren Paul Cerrito. De giftede sig sidste år på Hawaii, og deres kærlighed hjælper Bleeth med at kæmpe mod narkoafhængigheden, siger hun.

Del din kommentar

Forsiden lige nu