Years & Years stråler på ny single

tirsdag d. 23. juni 2015 kl: 7. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Years & Years storhitter - Singlen King gik guld i Danmark. Pressefoto

Years & Years storhitter – Singlen King gik guld i Danmark. Pressefoto

Den unge, britiske trio hitter verden over – ikke mindst i Danmark. Den 10. juli udkommer debutalbummet og dag udsendes den nye sommersingle “Shine”

Med udgivelsen af ‘King’ fik Years & Years deres første UK #1 single og påbegyndte således deres indtog på alverdens hitlister. Mega-hittet er gået Top 10 i hele 11 lande, har modtaget Platin for mere end 600.000 solgte eksemplarer i hjemlandet, mens vi i Danmark også har taget den unge trio til os.

Ikke mindst på dansk radio, hvor ’King’ har været i utroligt højt spil, hvilket har medvirket at sangen har været at finde helt i top, på de danske streamingtjenester og på iTunes’ singlechart. Tilbage i maj modtog Years & Years deres første danske Guld-plade for salget af 30.000 tracks.

Nu er Olly, Emre og Mikey klar til at erobre hitlisterne på ny. For i dag sender de nemlig den nye single, ’Shine’, på gaden i Danmark. Der er endnu engang tale om storladen dance pop, med højt til loftet og med følelserne helt uden på tøjet. Med de tidligere singler ’Take Shelter’, ’King’ og ’Desire’, er der lagt op til et album fyldt med dansable hits, når debuten, ’Communion’, udkommer den 10. juli.

Tidligere på året gav trioen koncert på et fuldstændig udsolgt Pumpehuset og forrige weekends koncert på Northside blev da også et af festivalens helt store tilløbsstykker. Portene ned til P6 BEAT Scenen måtte ganske enkelt lukkes, da pladsen foran scenen var fyldt til randen, umiddelbart efter koncertstart.

Danskerne elsker Years & Years – og Years & Years elsker danskerne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu