Zayn Malik syg og rejser hjem

fredag d. 20. marts 2015 kl: 20. 00 Af: Ritzau Fokus
 
One Direction med medlemmerne Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Harry Styles. Bandet udgav i 2011 sit debutalbum, efter at have scoret sig en tredjeplads i den syvende sæson af X Factor i England.

One Direction med medlemmerne Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik og Harry Styles. Bandet udgav i 2011 sit debutalbum, efter at have scoret sig en tredjeplads i den syvende sæson af X Factor i England. Foto: Jordan Strauss/JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

En af sangerne i den populære boyband-gruppe One Direction forlader bandet på ubestemt tid på grund af stress.

Skrigende piger og forelskede fans får sig et chok, når den populære gruppe One Direction i weekenden fortsætter deres verdensturné i Afrika. Der mangler nemlig en af gruppens medlemmer.

Kendispar går hvert til sit

Gruppens næstyngste medlem Zayn Malik er ramt af stress og dropper derfor ud af bandet. Det skriver den online udgave af magasinet Billboard.

– Zayn har fået stress og flyver tilbage til England for at komme sig. Bandet ønsker ham god bedring og fortsætter deres optrædener i Manilla og Jakarta, siger en repræsentant for bandet til Billboard.

Det er rygter om utroskab, der har stresset det 22-årige medlem. Han er forlovet med den 21-årige britiske sangerinde Perrie Edwards fra gruppen Little Mix, der ligesom One Direction blev formet i og kendt fra det britiske X Factor.

Men mens det teenage-elskede band var på turné langt fra forlovede Edwards, trykte tabloidaviser flere billeder af Malik og en lyshåret pige, som holdt i hånden. Malik afviser, at han var sammen med pigen, og skrev onsdag aften en kærlighedserklæring til Edwards på Twitter.

Zayn Malik håber ifølge Billboard på at vende tilbage til bandet inden deres optræden i Sydafrika d. 28. marts, men indtil videre må de afrikanske fans undvære det femte medlem af den hit-skabende drengeflok.

Boybandet, der blandt andet er kendt for popsangen “What makes you beautiful”, kommer ifølge tourplanen til CASA Arena i Horsens 16. juni 2015.

Popstjerne ringer til 14-årigt offer fra Manchester terrorangreb

Se Zayn Maliks kærlighedserklæring til sin forlovede her: https://twitter.com/zaynmalik/status/578291230758449152

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu