Zentropa nyder succes: Flaskepost fra P sender folk i biffen

torsdag d. 19. maj 2016 kl: 22. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
Flaskepost fra P
Flaskepost fra P sikrer massiv succes for Zentropa. Foto: Henrik Ohsten

Flaskepost fra P er med til at give Zentropa massiv succes i de danske biografer - filmen runder 700.000 solgte billetter

Flaskepost fra P havde premiere den 3. marts, og allerede en måned senere havde den seneste film i serien om Afdeling Q solgt over 600.000 biografbilletter. Torsdag stryger filmen med sikkerhed forbi 700.000 solgte biografbilletter, og dermed er danskernes begejstring for Zentropas Afdeling Q-film fortsat stor.

Onsdag lykkedes det også Jesper W. Nielsen og Søren Sveistrups anmelderroste drama Der kommer en dag at nå en særdeles flot milepæl, da den efter mindre end en måned i biograferne passerede 200.000 billetter trods fantastisk forårsvejr de seneste uger.

Zentropa: EU's Hollywood-opgør truer film Zentropa laver film dansk terrorangreb

Tidligere på året solgte Thomas Vinterbergs Kollektivet over 300.000 billetter, og dermed har Zentropa alene i 2016 solgt hele 1,2 millioner biografbilletter i de danske biografer – på under fem måneder.

Alle tre film er distribueret i Danmark af Nordisk Film Distribution, og Der kommer en dag og Flaskepost fra P kan begge stadig ses i biograferne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu