Zeta-Bond

tirsdag d. 2. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skal Catherine Zeta-Jones spille rollen som den næste James Bond-babe. De første rygter om rollen blev afvist, men nu viser det sig, at det måske alligevel er sandt. Det siges nemlig, at Catherine kraftigt overvejer, at spille sammen med Pierce Brosnan i den næste Bond-film. Efter sigende skulle hun have ændret mening efter en samtale med den tidligere James Bond og hendes medskuespiller i Lokkeduen, Sean Connery.

En kilde udtaler: “Catherine overvejer seriøst om at tage rollen, vil være det rigtige træk for hende lige nu. Hun vil ikke sige ja, medmindre manuskriptet er 100% i orden. Hun har talt med Sean om det, og han har sagt at hun skal tage rollen, dog ikke hvis hun bare skal være endnu et Bond-trofæ.”

Kræftramt kendis koger: -Du skal slet ikke begynde med det dér

Bond-trofæerne er ved at hobe sig op. I Die Another Day var det Halle Berry der var Bond-babe. Andre der kan nævnes er Michelle Yeoh, Denise Richards og Sophie Marceau, Diana Rigg, Ursula Andress og Kim Basinger. Hvis Catherine beslutter sig for at tage rollen, bliver hun dog ikke et af disse trofæer. Man vil i stedet kunne se hende som en stærk karakter og ikke en skurk. Man vil måske endda se hende som en kvindelig James Bond. Det siges også, at hun måske skal synge titelsangen til den nye Bond-film. Catherine fik nemlig stor ros for sin rolle som Velma i musicalfilmen Chicago, hvor hendes sangstemme var udover det sædvanlige.

Del din kommentar

Forsiden lige nu