Zeta-Jones imod Atkins diæt

tirsdag d. 11. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Catherine Zeta-Jones raser over, at man har sagt, at hun er på Atkins diæten. Rygterne siger, at mange stjerner bruger Atkins diæten til at smide nogle kilo med. Diæten siges at være meget farlig. Catherine benægter, at hun nogensinde har været på denne diæt, og hun er klar til at slæbe alle i retten, der vover at påstå det modsatte.

I mandags kunne man i Smoking Gun læse et brev fra Catherines advokat, der advarer medierne om, ikke at bruge Catherines navn sammen med Atkins diæten. Der stod, at Catherine aldrig har været på diæten, hun støtter den ikke, og anbefaler den ikke. Desuden har hendes navn ikke på nogen måde haft noget med diæten at gøre, hverken personligt, eller som reklame for diæten. Til sidst og ikke mindst står der, at påstandene får det til at se ud som om, at Catherine går mere op i sit eget udseende, end hun går op i andre seriøse helbreds problemer, og det kunne ikke være længere væk fra sandheden.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

New York Post og Londons Sunday Telegraph har påstået, at Catherine har været på denne meget populære diæt. Nu er Catherine bange for, at man ikke vil se til hendes side, når det kommer til helbreds problemer, som for eksempel reklamer for AIDS eller kræft fonden, og andet i samme stil, som Catherine går stærkt ind for, og som hun meget gerne vil støtte og gøre reklame for.

Del din kommentar

Forsiden lige nu