Zooey Deschanel: Baby opkaldt efter yndlingsdyr

torsdag d. 22. oktober 2015 kl: 21. 00 Af: Ritzau Fokus
 
I begyndelsen af august kunne Zooey Deschanel og Jacob Pechenik afsløre, at de netop var blevet gift og havde fået deres første barn.

I begyndelsen af august kunne Zooey Deschanel og Jacob Pechenik afsløre, at de netop var blevet gift og havde fået deres første barn. Foto: Brian Dowling/BRIAN DOWLING/INVISION/AP

Skuespillerinden Zooey Deschanel afslører, af hendes datter har fået navn efter hende og kærestens yndlingsdyr.

Skuespilleren og sangerinden Zooey Deschanel har hovedrollen som den lettere excentriske karakter Jess i komedieserien “New Girl”.

Megan Fox overtager populær komedierolle

Men måske lægger den skæve og kreative karakter ikke så langt fra virkeligheden. I et interview i showet “Today” afslører hun, hvordan hendes nyfødte datter fik navnet Elsie Otter.

– Vi elsker begge navnet Elsie og vi elsker oddere. De er virkelig søde, og de er også kloge. De bruger redskaber, og de holder i hånd, når de sover forklarer den 35-årige skuespillerinde.

Zooey Deschanel og hendes mand, produceren Jacob Pechenik, afslørede i begyndelsen af august, at de netop var blevet gift og havde fået deres første barn. Og det nybagte forældrepar lagde ikke skjul på stoltheden over den nyfødte tilføjelse til familien.

– Min baby kommer til at stille op som præsidentkandidat. Hun forholder sig tavs til alle de vigtigste problemstillinger, men hun er meget mere nuttet end Donald Trump, jokede “Yes Man”-skuespillerinden på Twitter.

Zooey Deschanel overrasker med bryllup og baby

Zooey Deschanel har taget barselsorlov fra hitserien “New Girl”, og det har givet plads til en gæsterolle til “Transformers”-skuespillerinden Megan Fox. Mens karakteren Jess er væk, lejer den 29-årige skuespillerinde nemlig hendes værelse.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu