AaB var på besøg

VAR var i brug under kampen. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Opdatering:

AaB vandt fredag aften 2-1 på udebane mod Randers i Superligaens ottende spillerunde.

Med sejren blander AaB sig i rækkens topstrid med 14 point og en foreløbig andenplads, mens Randers fortsat må nøjes med at ligge lige over nedrykningsstregen med syv point.

Randers havde til kampen ændret formation, men den taktiske ændring lod ikke til at have den store indflydelse på spillet, hvor offensiven stadig haltede.

Kampen bar præg af, at Randers ikke kunne få spillet til at flyde. Omvendt formåede AaB at udnytte holdets gode perioder til at sparke bolden i mål.

AaB lagde godt ud og pressede højt, men Randers’ solide defensiv havde i starten ingen problemer med at afvise den aalborgensiske offensiv.

Det fik den dog efter 21. minutter, da AaB-forsvareren Jores Okore efter en hjørnesparkssituation prikkede bolden i mål med knæet.

Resten af første halvleg bød på et par fine muligheder til begge hold, men de to holds offensiver havde svært med for alvor at bryde igennem.

Anden halvleg fortsatte med AaB som bedste hold, og i det 53. minut fordoblede nytilkomne Oscar Hiljemark føringen med et velplaceret spark uden for feltet.

Med 20 minutter igen fik Randers en stor mulighed for at reducere, da dommer Mikkel Redder dømte et straffespark, men efter et VAR-tjek annullerede han dommen.

Kort tid efter fik Randers chancen igen, og denne gang var straffesparket korrekt. André Rømer sørgede for at omsætte det til mål og skabe spænding til sidst.

Randers formåede dog ikke at udligne trods ni minutters tillægstid, og derfor sluttede AaB som sejrherre.

Original artikel:

AaB slog fredag aften Randers 2-1 på udebane i en kamp, hvor der blev lagt 9 minutter til mod slutningen, og hvor VAR blev taget i brug i forbindelse med et muligt straffespark.

Jores Okore scorede til 1-0 efter 21 minutter, og Oscar Hiljemark bragte AaB på 2-0 efter 53 minutter.

Med 10 minutter tilbage reducerede André Rømer til 1-2 på straffespark, begået af Pedro Ferreira på Erik Marxen.

10 minutter før det var Randers også blevet tildelt et straffespark af dommer Mikkel Redder, men det blev annulleret, efter at videodommersystemet VAR havde været i brug.

Der blev ikke scoret mere efter reduceringen, og kampen sluttede altså 2-1 til gæsterne.