Victoria groft misbrugt

Den svenske kronprinsesse udnyttet af svindlere på nettet

Som det er tilfældet her i Danmark, oplever man også i Sverige, at kendte bliver misbrugt af svindlere i falske reklamer på de sociale medier.

Der går det sågar lige nu ud over blandt andet kronprinsesse Victoria.

Det skriver Svensk Damtidning.

Florerer i video på Facebook

Ifølge det svenske medie florerer der nemlig en video på Facebook, der viser Victoria opfordre folk til at investere penge via en særlig investeringsplatform.

- Kære svenske borgere. Det er med stor glæde, at jeg deler den glade nyhed om den officielle lancering af investeringsplatformen Immediate Edge, som er udviklet sammen med Sveriges Riksdag, siger hun i videoklippet.

Kraftig reaktion fra hoffet

Den falske video har fået hoffet til at komme med en kraftig reaktion, skriver Svensk Damtidning.

Kronprinsesse Victoria ses her på balkonen på slottet i Stockholm sammen med prins Daniel og parret to børn, prinsesse Estelle og prins Oscar i forbindelse med kong Carl Gustafs 78-års fødselsdag den 30. april.

- Vi er i kontakt med Meta (virksomheden bag Facebook, red) vedrørende annoncerne og vil anmelde dem, så snart vi bliver opmærksomme på dem. Vi anmoder samtidig offentligheden om at gøre det samme, lyder det ifølge det svenske medie i udtalelse fra hoffet til Nyheter24.

Herhjemme er blandt andre Sofie Linde, Divia Das, Rasmus Seebach og Ander Lund Madsen, blev udnyttet i lignende svindelannoncer.

Powered by Labrador CMS