Bekræftet: Christian har vagten

Kronprinsen tager over som regent mens kongeparret er til OL i Frankrig

Offentliggjort

Kong Frederik og dronning Mary er nu rejst til Paris, hvor de i dag først deltager ved åbningen af VisitDenmark tiltaget 'Den danske Pavlion' og senere skal til officiel middag på  Carrousel du Louvre.

Og, hvor de fredag vil være til stede under den officielle åbning af OL 2024.

Kronprinsen træder til

Nu fremgår det så af Kongehusets officielle kalender, at kronprins Christian træder til som Danmarks regent, mens kongeparret er bortrejst. 

Foreløbig fra i dag og frem til og med lørdag. 

Om det så betyder, at Frederik er tilbage allerede søndag eller Christian vil få 'vagten' forlænget - eller en anden eventuelt træder til - skal være usagt.

Har rollen i frisk erindring

Det er dog en kendsgerning, at Kongehuset tidligere har meldt ud, at kongeparret under OL vil være til stede ved udvalgte konkurrencer og bakke op om de danske atleter. 

Kronprins Christian har taget over som Danmarks regent, mens kong Frederik og dronning Mary er til OL-åbning i Paris. Ifølge kongehusets officielle kalendere har han 'vagten' foreløbig frem til og med lørdag.

Rollen som regent har Christian i øvrigt i frisk erindring.

Han fungerede nemlig også i den fra lørdag i sidste uge til tirsdag i denne, hvor kongeparret var på en privat rejse i udlandet.

 

 

 

Powered by Labrador CMS