Camilla med nyt om kræftramte Charles

Ordene faldt under et besøg på et helt nyt kræftcenter på et hospital i den engelske kurby Bath  

Offentliggjort

Dronning Camilla forestod tidligere på ugen den officielle åbningen af et nyt kræftcenter, The Dyson Cancer Centre, på hospitalet 'The Royal United Hospital', i den vestengelske kurby Bath. 

Det skriver Hello Magazine.

Spurgte til Charles

På dagen blev hun vist rundt på centret, ligesom hun hilste på nogle dets medarbejdere og frivillige samt en række af de patienter, der er i behandling på stedet. 

Og som forventeligt, blev hun spurgt til, hvordan det går med hendes egen kræftramte mand, kong Charles.

- Han har det rigtig godt, lød svaret.

En improviseret tale

Camilla lagde også vejen forbi 'Macmillan Wellbeing Hub', der er et ikke-klinisk afsnit på centret, der er blevet etableret med det formål at give praktisk og følelsesmæssig støtte til både patienter, pårørende og medarbejdere.

Dronning Camilla havde under besøget hos The Dyson Cancer Centre mulighed for at tale med nogle af de kræftramte, der er i behandling på stedet.

Hun afsluttede sit besøg med at afslører en plakette, der symbolisere den officielle åbning, og holdt i den forbindelse en improviseret tale.

- Jeg har haft en meget kort tur rundt, og alle jeg har mødt, hvad enten det er patienter, pårørende familier eller plejepersonale, ser ud til at være begejstrede. Må jeg gratulerer jer med dette vidunderlige center, sagde hun blandt andet. 

Dronningen holder tale i forbindelse med afsløringen af en plakette, der skal symbolisere den officielle åbning af det nye kræftcenter.
Powered by Labrador CMS