Harry og Meghan har fået et kedeligt ry

Prinsen og hustruen beskyldes blandt andet for at være 'svindlere'

Prins Harry og Meghan Markles popularitet synes at falde efter en række uheldige begivenheder, skriver Daily Express.

Under en podcast diskuterede redaktørerne Kate Mansey og Roya Nikkhah tre nylige tilbageslag for parret, herunder kritik fra en tidligere Spotify-chef og en kontroversiel South Park-episode. Desuden har valget af Prins Harry til at modtage Pat Tillman-prisen for sit arbejde med Invictus Games også mødt kritik.

Samarbejde ophørte

Den første hændelse involverede en tidligere chef fra Spotify, som offentligt kaldte Harry og Meghan for "svindlere", efter deres samarbejde med streaminggiganten ophørte. Den tidligere chef antydede, at parret ikke leverede den værdi, man havde forventet.

Gjort til grin

Den anden hændelse var en episode af den satiriske tegneserie 'South Park', hvor Harry og Meghan blev gjort til grin som "prinsen og prinsessen af Canada" på en fiktiv "Worldwide Privacy Tour". 

Eksperterne bemærkede, at latterliggørelse på en så global platform som South Park kunne have en betydelig indvirkning på parrets offentlige image.

Betydelig afvisning

Endelig blev prins Harrys valg om at modtage Pat Tillman-prisen for sit arbejde med Invictus Games mødt med kritik. Pat Tillmans mor, Mary, udtalte, at der var andre, der var "mere passende" modtagere af prisen, hvilket også blev set som en betydelig afvisning af Harry.

Disse tre hændelser antyder ifølge eksperterne, at offentlighedens holdning til parret kan være ved at ændre sig. Deres tidligere popularitet ser ud til at falme, og kritikken fra både medier og offentlige personer peger på, at parret står overfor en stigende modstand.

Udfordrende fremtid

Denne udvikling rejser spørgsmål om, hvordan Harry og Meghan vil navigere deres fremtidige offentlige liv. Deres medieprojekter, herunder samarbejdet med Netflix og andre platforme, har hidtil været centrale i deres nye liv udenfor de royale pligter, men de seneste tilbageslag kan gøre det vanskeligt for dem at opretholde deres tidligere succes.

Hvordan parret vil reagere på denne skiftende stemning i medierne og offentligheden, er endnu uvist, men det er klart, at deres image er under pres som aldrig før.

Powered by Labrador CMS