Marie: - Jeg er ikke en god kok
Der er ofte en helt særlig ret på menuen hjemme hos Marie og Joachim
- At bruge sine madrester skal være lige så naturligt som at slukke lyset, når du går ud af døren.
Det siger prinsesse Marie i et interview i oktober-nummeret af magasinet Naturlig, hun har givet i anledning af, at hun tidligere i år takkede ja til at at blive protektor for foreningen 'Stop Spild Af Mad'.
En fornuftig kok
I interviewet fortæller prinsessen, der har gjort kampen mod madspil til en af sine mærkesager, også, at hun ikke betegner sig selv som en specielt god men til gengæld fornuftig kok.
- Jeg planlægger altid mine indkøb og kigger i køleskabet først for at se, hvad vi har. Jeg sørger jævnligt for at tømme køleskabet, siger hun.
Ofte biksemad på menuen
Det kommer også frem, at hun i bestræbelserne på at undgå madspil ofte serverer biksemad for familien.
Fordi netop den ret kan laves på så mange måder.
Desuden, at hun forsøger at inddrage børnene, 12-årige komtesse Athena og 15-årige grev, I madlavningen for at præge dem i den madspils-rigtige retning.