Nu reagerer William

Prinsen hylder den nu forhenværende engelske landstræner

Offentliggjort

Tirsdag afslørede den engelske landstræner Gareth Southgate, at han på trods af, at hans kontrakt med FA - Det Engelske Fodboldforbund - først udløber til nytår, har valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning.

Nyheden kommer efter han og landsholdet søndag aften tabte EM-finalen mod Spanien og undervejs i turneringen er blevet kritiseret voldsomt for indsatsen. 

Får ros af William

Gareth Southgate kan dog glæde sig over, at en ganske prominent fodboldfan efterfølgende har udtrykt sin store taknemmelighed for det arbejde, har har udført.

Og det er såmænd prins William, der i et opslag på Instagram roser den nu forhenværende landstræner.

Prins William ses her sammen med spanske kong Felipe under EM-finalen mellem England og Spanien, der blev spillet søndag aften på det olympiske stadion i Berlin.

Du skal være stolt

– Gareth, jeg vil gerne takke dig – ikke som præsident for FA, men som fan af England. Tak fordi du har skabt et hold, der står skulder ved skulder med de bedste i 2024. Du skal være utrolig stolt af det, du har opnået, skriver prinsen blandt andet.

Gareth Southgate tiltrådte i jobbet som engelsk landstræner i 2016 og siden har han stået i spidsen for holdet i 102 kampe.

 

  

  

Powered by Labrador CMS