Sønnen knaldet for narko

Skeletterne synes at vælte ud af skabet efter kronprinsesse Mette-Marits søn er blevet sigtet for vold 

Offentliggjort

Søndag den 4. august blev norske kronprinsesse Mette-Marits søn fra et tidligere forhold, Marius Borg Høiby, anholdt og sigtet for vold mod en ung kvinde i Oslo.

Efterfølgende er to at hans tidligere kærester stået frem i de sociale medie og fortalt, at også de har været udsat for både psykisk og fysisk vold af ham.

Skeletterne vælter ud af skabet

Og skelletterne synes at fortsætte med at vælte ud af skabet.

For nu skriver Dagbladet, at Marius Borg Høiby på en festival tilbage i 2017 blev taget på fersk gerning af politiet for kokainmisbrug.

Desuden, at han efter i første omgang at have nægtet, krøb til korset og indrømmede, at den var god nok.

Stod lige ved siden af

Ifølge Dagbladet fremgår det af politirapporten, Marius Borg Høiby efterfølgende forklarede til politiet, at årsagen til han nægtede i første omgang var, at hans mors bedste ven stod lige ved siden af.

Norske kronprinsesse Mette-Marit må nu også se det afsløret, at hendes søn, Marius Borg Høiby, tilbage i 2017 blev taget på fersk gerning af politiet for kokainmisbrug på en festival.

Betalte bøden på stedet

Mediet skriver desuden, at han valgte at betale en bøde på 4.000 kroner kontant på stedet.

Fordi han ville undgå, at den blev sendt til til slottet.

Marius Borg Høiby erkendte i sidste uge volden, som han er sigtet for at have begået, og forklarede i den sammenhæng, at var høj på kokain og alkohol, samt at han i længere tid har kæmpet mod stofmisbrug.

 

Powered by Labrador CMS