Dansk musiker far for tredje gang

Lukas Forchhammers hustru, Marie-Louise Schwartz, kaldet Rillo, har født parrets tredje datter

Lukas Forchhammer, der er forsanger i det verdensberømte danske band Lukas Graham, skal til at skifte hits som "Mama Said" og "Love Someone" ud med vuggeviser og godnatsange.

Hans hustru, podcastvært Marie-Louise Schwartz, kaldet Rillo, har født parrets tredje barn.

- Velkommen lillesøster. Vores hjerter er allerede vokset, og vi glæder os til at vise dig livet, skriver de nybagte forældre på Instagram.

Den lille pige slutter sig til familien Forchhammer, som også består af Viola, som kom til verden i 2016, og Billie, der blev født i 2020.

Bad om navneforslag

Inden fødslen spurgte Rillo sine følgere på Instagram, om de havde et forslag til, hvad den lille ny skulle hedde. 

Det er endnu ikke kommet frem, om de nybagte forældre har fundet et navn til det nyeste medlem i Forchhammer-familien.

Lukas Forchhammer og Rillo afslørede i en Instagram-video delt på det sociale medie i april, at døtrene skulle være storesøstre.

- Inde i mors mave ligger der en baby, sagde Lukas Forchhammer til sine jublende døtre.

Lukas Forchhammer og Rillo har kendt hinanden siden gymnasiet, men blev først kærester en række år senere. I 2021 blev de gift på Bornholm.

Lukas Forchhammer skal skifte sange som "7 Years" ud med vuggeviser og godnatsange. (Arkivfoto).

Debutalbum i 2012

Lukas Graham udgav sit selvbetitlede debutalbum i 2012. Siden er bandet strøget mod stjernerne. Lukas Graham blev i 2016 nomineret til tre Grammy-statuetter - en af verdens mest prestigefyldte prisuddelinger.

Lukas Forchhammer har flere gange haft familien med på tour. Da han blev far for første gang, tog den nybagte familie fem uger efter fødslen afsted på Lukas Grahams USA-turné efterfulgt af en turné i Europa.

- Når man byder et barn velkommen til verden, ændrer ens prioriteter sig, og pludselig er det, som om man ved, hvad meningen med livet er. Man kan ikke beskrive det mere præcist end en dyb følelse af uselviskhed, sagde Lukas Forchhammer i 2016 i et interview med det amerikanske magasin People.

Her fortalte han også om det allerbedste ved at være blevet far for første gang til Viola.

- Det er, når jeg holder hende, og hun stopper med at græde, fordi hun ved, hun ligger i sin fars arme, lød det fra ham.

- Min største udfordring er at sikre, mit barn ikke husker mig som ham, der aldrig var hjemme.

Powered by Labrador CMS