-Det er en drøm, der er gået i opfyldelse

Rachel Ellebye havde ikke noget valg, da forældrene gav TV 2 lov til at følge hende i 18 år. Nu har hun selv valgt at deltage i TV 2-programmet "Vild med dans"

Offentliggjort

Efter at Årgang 0-stjernen Rachel Ellebye kom til verden kort efter årtusindskiftet, kunne hele Danmark følge med i hendes liv fra 2001 til 2019.

Og den nu 24-årige studerende er glad for, at hendes veldokumenterede første 18 år af livet har været med til at sætte et aftryk i Danmark.

Et aftryk, hun virkelig så komme til udtryk efter en samtale med sin tidligere kollega.

Børneopdragelse og Danmarkshistorie

- Da jeg arbejdede på Starbucks, fortalte en kollega, der lige var begyndt på pædagogstudiet, at de brugte "Årgang 0" som eksempel på børneopdragelse og lignende.

- Der gik det op for mig, at det faktisk er blevet ret stort og noget, som folk bruger den dag i dag. Det er virkelig fedt.

- Det er også fedt at have været med til at fortælle danmarkshistorie, som man om 30-40 år kigger tilbage på for at se, hvordan livet var i Danmark dengang, siger Rachel Ellebye, som netop er vendt retur på skærmen.

Det er hun i sæson 21 af TV 2-programmet "Vild med dans", hvor hun fredag debuterede på dansegulvet med veteranen Thomas Evers Poulsen.

Drøm der er gået i opfyldelse 

Og "Vild med dans" er noget nær det perfekte tv-comeback for den tidligere TV 2-stjerne.

- Det er en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg har drømt om at være med i "Vild med dans", siden jeg var lille og har virkelig håbet på at blive spurgt en dag.

- Så jeg er ekstremt taknemmelig for, at jeg endelig har fået muligheden, siger 24-årige Rachel Ellebye, som var i chok, da hun fik beskeden om, at hun var med i årets sæson.

- Jeg ringede med det samme til mine forældre og min bror for at fortælle dem det. De var jo bare overlykkelige på mine vegne.

Planlægning og forudsætninger

Selv om Årgang 0-stjernen nu er tilbage på skærmen, er hun dog ikke klar til at sige, at hun forbliver der. 

Hun vil i stedet følge en velkendt linje fra sin tid i "Årgang 0".

- I "Årgang 0" siger man jo, at livet sjældent går, som man planlægger det. 

Så jeg tror, at jeg har lært meget om ikke at planlægge for meget eller have for mange forudsætninger for, hvad man skal i sit liv, siger Rachel Ellebye, som til hverdag studerer en kandidatuddannelse i Interkulturelle Markedsstudier. 

Fredag aften bliver studiet dog igen sat på pause, når hun sammen med dansepartneren Thomas Evers Poulsen på ny skal prøve at imponere dommerne og seerne i "Vild med dans"

Årgang 0-stjernen Rachel Ellebye er tilbage på TV 2 i sæson 21 af "Vild med dans". En udfordring, hun har drømt om, siden hun var lille. - "Vild med dans" handler om Danmarks modigste dansere. Det er dem, der siger ja til at træde ind og lærer noget helt nyt samt komme ud af sin tryghedszone.
Powered by Labrador CMS