Skip to main content

Bekymret for dronning Elizabeth

Elizabeth valgte at droppe traditionel begivehed efter ankomst til sin skotske sommerresidens    

Det har skabt bekymringer blandt briterne, at dronning Elizabeth i år har valgt at droppe den traditionelle velkomstceremoni i forbindelse med ankomsten til sin sommerresidens Balmoral i Skotland.

Arrangementet, der er blevet afviklet som en offentlig begivenhed gennem årtier, skulle være løbet af stablen tirsdag, men blev aflyst og i stedet erstattet af en mindre og lukket velkomst indenfor slottets mure. 

Utilpas og træt

Det skriver Mirror, som også fortæller, at den aldrende dronning, hun er 96 år, hen over sommeren har kæmpet med  mobilitetsproblemer og desuden følt sig både utilpas og træt.

Der er ikke kommet nogen fuldstændig forklaring fra Buckingham Palace på, hvorfor begivenheden blev aflyst.

En generel tilpasning

Embedsmænd har dog forsøgt at dæmpe bekymringerne og forklaret, at aflysningen er et led i en generel tilpasning af majestætens aktivitetsniveau.

Dronningen måtte tilbage i maj måned også trække sig fra åbningen af parlamentet og valgte desuden at vælge flere arrangementer fra i forbindelse fejringen af sit 70-års regentjubilæum i juni måned.

Den nu 96-årige britiske dronning Elizabeth har nu igen valgt af aflyse et af sine ellers traditionelle arrangementer.
Den nu 96-årige britiske dronning Elizabeth har nu igen valgt af aflyse et af sine ellers traditionelle arrangementer.Pool/Reuters/Ritzau Scanpix
Del din kommentar