Cecilie Schmeichel: -Kasper har det godt

Den tidligere 'Vild med Dans'-deltager har talt med målmandsbroren forleden ved EM-braget mod Serbien på stadion i München

Udgivet Opdateret

Sammen med familien kørte Cecilie Schmeichel hele vejen til München i bil for at opleve storebror Kasper Schmeichel, 37, mellem stængerne for Danmark mod Serbien.

- Det var en lang og hård tur, men det var en fed oplevelse, sagde den 34-årige influencer og tidligere 'Vild med Dans'-deltager til Kendte.dk ved premieren på Cirkus Summarum i Ballerup torsdag eftermiddag.

Fribilletter fra landsholdet

Som landsholdsspiller fik Kasper Schmeichel fribilletter til at invitere familien, og det havde Cecilie Schmeichel takket ja til.

- Vi nåede lige at hilse på hinanden. Han virkede til at have det godt, og jeg takkede for billetterne, lød det fra Cecilie Schmeichel, der fortsatte:

- Han var glad, fordi vi var gået videre, men det var selvfølgelig med den følelse af, at vi ikke lige fik scoret et mål, så alle kunne være optimistiske fremadrettet. Alle gik rundt og tjekkede statistikker, om vi nu også var gået videre.

Resultatet af kampen

Kampen mod Serbien endte som bekendt med cifrene 0-0, og det betyder, at Danmark skal spille mod EM-værtsnationen Tyskland på lørdag.

- Og jeg skal til polterabend, men jeg skal helt sikkert finde et sted at se kampen, sagde Cecilie Schmeichel.

En mindeværdig oplevelse

Trods den lange tur og kampens resultat var Cecilie Schmeichel glad for oplevelsen og muligheden for at støtte sin bror på stadion.

Kasper Schmeichel er ved godt mod forud for EM-kampen mod Tyskland på lørdag.
Powered by Labrador CMS