De smedes sammen på tv

Anmelderne er begejstret over ny sæson af 'Gift ved første blik' på DR

Offentliggjort

DR's populære program "Gift ved første blik", der torsdag har premiere på sin tiende sæson, er blevet taget godt imod af anmelderne.

Det står klart, efter at flere medier har set første afsnit af jubilæumssæsonen.

BT's anmelder Kristian Dam Nygaard fremhæver premiereafsnittet som en lovende start.

- Jeg mindes ikke, at et åbningsafsnit har givet så stærk en tro på konceptet. At man rent faktisk kan møde sin eneste ene ved at melde sig til "Gift ved første blik".

For 10. gang

Hos Berlingske kalder Jakob Steen Olsen sæsonpremieren for "hæderlig", mens Politikens anmeldere Pernille Jensen og Eva Eistrup ser en chance for "reel romantik" i løbet af sæsonen.

Det er tiende gang, at DR sender matchmaking-programmet. Og ansøgertallet til at blive matchet med sin potentielle eneste ene har været rekordhøjt.

I jubilæumssæsonens første afsnit følger vi to ud af programmets fire par. Det er parrene Anette og Frank samt Morten og Søren.

Kærligheden opstår

Der er lagt i kakkelovnen til en spændende sæson, hvor muligheden for at kærlighed opstår, og parrene forbliver gift er til stede, bemærker Jakob Steen Olsen i sin anmeldelse.

Også Pernille Jensen og Eva Eistrup er tørstige på mere og ser frem til resten af sæsonen.

Alle anmeldere er enige om, at det er parret Morten og Søren, der har de bedste chancer for at blive til noget.

- Nå, kemi og kimchi - dem tror vi på, selv om vi også godt ved, at meget kan ske i løbet af de fem uger, eksperimentet varer, skriver Berlingskes Jakob Steen Olsen.

Politikens anmelder Eva Eistrup har også fået opbygget tilpas forventning efter det første afsnit. Hun vil "tage det som en personlig fornærmelse, hvis de to ikke finder livslang lykke sammen".

Perfekt match

Også BT's anmelder ser størst potentiale for Morten og Søren. Kristian Dam Nygaard kalder dem "det perfekte match".

I "Gift ved første blik" indgår en række singler i et ægteskab med et komplet fremmed menneske, som de møder for første gang, idet de siger ja til hinanden.

Efter en række uger skal parrene beslutte, om de ønsker at forblive gift efter at have sagt ja til både medgang og modgang.

Anette og Frank fra 'Gift ved første Blik' spås gode chancer for et holdbart match.
Powered by Labrador CMS